STAE-designin vuosi 2018

Kuva
Vuosi on vaihtunut ja 2019 on startannut, joten ajattelin tiivistää viime vuoden tapahtumat vielä yhdeksi koosteeksi. Vuosi 2018 oli STAE-designille merkityksellinen, sillä koko touhu sai alkunsa viime vuoden alussa. 

Hain Helsinki Design Schooliin opiskelemaan sisustussuunnittelua edellisen vuoden syksyllä ja päätös kouluun pääsystä tuli heti alkuvuonna, opinnot aloitettiin helmikuun alussa. Opinnot lähtivät käyntiin innoittavina ja motivoivina, opetussisältö oli todella mielenkiintoinen.


Ajatus oman toiminnan viemisestä sisustuspainoitteisesti eteenpäin alkoi kypsyä pikkuhiljaa ja homma starttasi aluksi perustamalla aiheelle oma Instagram-tili. Nimi STAE-design tuli kokeilun kautta ja tuntui heti omalta, eriyttäen henkilökohtaisen elämän harrastuksesta, ja mahdollisesta tulevasta ammatista. Nimellä on kuitenkin hyvin henkilökohtainen merkitys, sitä olen avannut hieman ensimmäisten postausten aikana.
Blogin perustamista kypsyttelin hetken ja vahvistus sen perustamiselle tuli, kun näin i…

Mikä on STAE-design?


Sisustussuunnittelua.
Tarinoita unelmista.
Aavistus asiaa.
Enemmän kauneutta.

Sitä kaikkea on STAE-design blogi.

Mutta oikeasti STAE tulee perheenjäsenteni nimistä. Lausun sen suomalaisittain kuten se kirjoitetaan, mutta enemmän toivoisin myös itselleni vakiintuvan tavan lausua se kuten englannin 'stay'. Se ei tarkoita oikeasti yhtään mitään, mutta minulle STAE on perhe ja perhe merkitsee minulle pysyvyyttä, turvallisuutta, elämää ja rakkautta. Sitä samaa mitä jokainen rakkaudella rakennettu koti tai muu tila merkitsee. Ja juuri siitä syystä se on täydellinen nimi myös sisustuspainotteiselle blogilleni.

Löydät minut myös Instagramista nimellä stae_design, tervetuloa sinnekin seurailemaan. 
Tuon tilin olen perustanut hieman ennen blogia, nimi onkin alunperin valikoitunut instatiliäni varten, mutta jo silloin ajattelin, että samaa nimeä tulen kantamaan mukana myös myöhemmissä projekteissani. Jännä nähdä kuinka vahvasti tuo nimi minuun tämän myötä juurtuu ja kuinka pitkälle se vielä vie.

-Suvi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Porin Asuntomessut

Syksyn valaistus

Työelämän uudet tuulet