Keittiösuunnittelu

Kuva
"Keittiö on kodin sydän", kuuluu vanha lapsuudesta tuttu sanonta. Ja näinhän sen on, sillä keittiössä vietämme päivästä ison osan siitä ajasta mitä kotona olemme. Hyvin suunnitellussa keittiössä kokonaisuutenaan viihtyy niin hyvin, että se jopa houkuttelee ruoan laittoon ja yhteisiin illanviettoihin. Näin totesi myös eräs asiakkaani, joka ylisti juuri remontoidun keittiönsä täydelliseksi.
Asiakaspariskunta lähestyi minua varaamalla suunnitteluajan sähköpostitse ja laittoivat samalla hieman toiveita tulevaa keittiötään koskien. Heidän pohjustuksensa oli niin kattava, että sain tehtyä heille alustavan suunnitelman jo ennen heidän tapaamistaan. Ensimmäisellä tapaamiskäynnillä kävimme läpi tekemäni suunnitelman, he ihastuivat suunnitelmaan heti! 
Ensimmäisellä tapaamisella kävimme läpi pintamateriaalit sekä keittiöön tulevat kaapit ja laatikostot, niiden käyttötarkoitukset ja koot sen mukaan. Toiveena oli selkeitä ja pelkistettyjä linjoja, sillä remontin yhteydessä asiakkaat pu…

Mikä on STAE-design?


Sisustussuunnittelua.
Tarinoita unelmista.
Aavistus asiaa.
Enemmän kauneutta.

Sitä kaikkea on STAE-design blogi.

Mutta oikeasti STAE tulee perheenjäsenteni nimistä. Lausun sen suomalaisittain kuten se kirjoitetaan, mutta enemmän toivoisin myös itselleni vakiintuvan tavan lausua se kuten englannin 'stay'. Se ei tarkoita oikeasti yhtään mitään, mutta minulle STAE on perhe ja perhe merkitsee minulle pysyvyyttä, turvallisuutta, elämää ja rakkautta. Sitä samaa mitä jokainen rakkaudella rakennettu koti tai muu tila merkitsee. Ja juuri siitä syystä se on täydellinen nimi myös sisustuspainotteiselle blogilleni.

Löydät minut myös Instagramista nimellä stae_design, tervetuloa sinnekin seurailemaan. 
Tuon tilin olen perustanut hieman ennen blogia, nimi onkin alunperin valikoitunut instatiliäni varten, mutta jo silloin ajattelin, että samaa nimeä tulen kantamaan mukana myös myöhemmissä projekteissani. Jännä nähdä kuinka vahvasti tuo nimi minuun tämän myötä juurtuu ja kuinka pitkälle se vielä vie.

-Suvi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Porin Asuntomessut

Syksyn valaistus

STAE-designin vuosi 2018